Тринадесети годишен конкурс

Ideal Standard Баня на годината 2016

Начало Условия за участие

Условия за участие

БАНЯ НА ГОДИНАТА 2016

За 13-та поредна година стартира Конкурсът Баня на Годината 2016 – събитие, превърнало се в емблема на креативните решения за интериорен дизайн на банята в България.
Ако има нещо фатално в 13-тото издание на Конкурса, то е с положителен знак и се състои във Вашата анонимност. За първи път, проектите ще бъдат оценени анонимно от 13-членното жури на конкурса. След приключване на гласуването на журито, имената на авторите на проектите ще бъдат обявени на сайта.
 

УЧАСТНИЦИ

В конкурса Ideal Standard Баня на годината 2016  могат да участват архитекти, дизайнери, студенти или хора на свободна практика, без ограничение на възрастта. Проектите трябва да бъдат авторски - 3D визуализации на бани, създадени само с продуктите на Ideal Standard.
 

КАНДИДАТСТВАНЕ

Попълнете формата за регистрация, която включва профил на кандидата и информация за проекта. Проектите може да са индивидуална или колективна разработка. Всеки участник/колектив може да подаде неограничен брой проекти на бани и в трите категории. Ако победителят е творчески колектив, е необходимо да бъде излъчен титуляр, който ще ползва наградата.
 

Изисквания за проекта

 

Размери

Формат

Обяснение

Основна снимка

3600 X 2700 pixels

JPEG

Снимка, изобразяваща най-уникалната и представителна част от интериорното пространство с добро осветление.

Допълнителна снимка №1

3600 X 2700 pixels

JPEG

Снимка на друга част от пространството в банята добре осветено.

Допълнителна снимка №2

3600 X 2700 pixels

JPEG

Показване на детайл от интериорния дизайн или уникална отличителна черта.

Допълнителна снимка №3

3600 X 2700 pixels

JPEG

Снимка отгоре на пространството.

Допълнителна снимка №4

3600 X 2700 pixels

JPEG

Снимка с хора вътре в пространството или различна гледна точка на проекта.

Документация

Макс. 5 стр. x A4 формат

PDF

Технически характеристики, план на помещението, използвани продукти и материали.

Важно! С цел да осигурим анонимност на Вашите проекти в процеса на оценяването им от журито, Ви молим да не включвате лични данни в документа, описващ проекта. Всякаква информация, която разкрива името на участника ще бъде заличена.

Когато попълните всички данни във формата за регистрация и добавите информацията, която се изисква за проекта, ще Ви се появи уведомително съобщение, че проектът Ви е приет и включен за участие в Тринадесетото издание на Конкурса Ideal Standard Баня на годината 2016.

С публикуването на снимките и информацията за проектите, Вие се съгласявате те да бъдат използвани за различни публикации в медиите.

В заявката за участие могат да се правят промени до настъпване на крайния срок.

Достъпът до вашия акаунт ще бъде преустановен след 00:00 часа на 13 януари 2017г.
Победителите от съответните категории, както и фаворитите на публиката ще бъдат обявени на официалната церемония по награждаването.

Трите най-добри проекта от всяка категория, определени от предварителната селекция на журито, ще бъдат представени от техните автори на официалната церемония по награждаването.

Моля, не качвайте неподходящо съдържание. Прецизността при представянето на проекта ще повлияе на оценката от журито.