Тринадесети годишен конкурс

Ideal Standard Баня на годината 2016

Начало Партньори

Партньори

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБЩНОСТИ и МЕДИИ


За поредна година работим заедно с професионалните общности на DIBLA и Асоциацията на интериорните дизайнери.

DIBLA е професионална среда на български интериорни дизайнери. През последните девет години Dibla.com се утвърди като сцена, на която голям процент от интериорните дизайнери в в страната представят проектите си и обменят опит.

Асоциация на интериорните дизайнери в България. Идеята, която стои зад учредяването на Асоциацията, е да се съберат на едно място интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната и да се изгради жива връзка между тях и всички, които имат нужда от знанията и уменията им – частни лица или бизнес клиенти.

 

 

Наши медийни партньори в 13-тото издание на конкурса са:

Вече 18 години списание „Идеален дом" е водещо месечно издание за архитектура и обзавеждане на дома. Списанието печели сериозна читателска аудитория с богатството от интериорни решения на изявени дизайнери за дома и офиса. То е незаменим съветник за всеки, решил да внесе стил, уют и комфорт в дома си с многобройните идеи за преустройство, обзавеждане и декориране. Постоянната рубрика „На практика" ориентира читателите в предложенията за цени, обзавеждане, кулинарни идеи. Традиция за списанието е конкурсът за реализирани проекти на български архитекти „Къща на годината".

ГРАДЪТ Медиа Груп е издател на сп. “Градът” (наследник на в. „Строителство Градът”, издаван от 1997 г. до 2015 г.), организатор на Национален конкурс „Сграда на годината“ (от 2002 г.), професионалните серии за сградно строителство и инвестиции Building Innovation Forum Series, инвестиционните форуми BalREc, годишна конференция „Стратегическа инфраструктура България“, Академия ГРАДЪТ.

 BRAVACASA e утвърдeн лидер на пазара на списанията за интериор и дизайн. Вече десет години BRAVACASA показва безспорните български и световни примери за добър дизайн и архитектура. BRAVACASA формира модерни оценки и критерии за добър вкус и стил. BRAVACASA е oриентирано към хората с усет към стилния начин на живот и интерес към идеите и тенденциите в интериора и обзавеждането на дома. Със специфичната си информация BRAVACASA отговаря на нуждите и на професионално ангажираните с архитектура, проектиране, интериорен и мебелен дизайн. BRAVACASA e част от голямото семейство на QM MEDIA заедно с AMICA, L’EUROPEO И MAX.

Списание „НАШ ДОМ” - едно от най-големите и уважавани списания за архитектура, дизайн и обзавеждане на българския пазар. Списанието се издава от 1967 г. и се ползва с изключително висока репутация в професионалните среди на архитекти, дизайнери, производители на мебели и строители.

"Oще за КЪЩАТА" е онлайн списание, ориентирано към крайния потребител. Списанието разглежда проблеми на строителството, проектирането, технологиите и материалите, касаещи инвеститора на фамилната къща. Списанието предлага справочник за различни услуги, консултации и съвети. Съдържа много примери за реализации и проекти на фамилната къща, интериора и градината.

Списание „МАГАЗИН Интериор, Дизайн & Архитектура” е луксозно месечно издание, представящо всички новости, свързани с интериор, екстериор, обзавеждане на жилища и търговски обекти, строителството, технологични новости и мобилни устройства. То излиза на българския пазар вече осма година и има утвърдени позиции, както сред потребителите на стоки и услуги за интериора и екстериора, така и сред специалистите в бранша.

Списание “Жилища” е специализирано on-line издание за    съвременна архитектура, проекти на къщи, строителни продукти и технологии, ново строителство, интериорен дизайн и обзавеждане. Първият брой на печатното издание излиза през февруари 1994 г. Присъства на медийния пазар вече 21 години, като от 2010 г. е изцяло ONLINE.

b2bmedia.bg – под този бранд е познатият и вече натрупал   популярност информационен сайт за бизнес новини. Той обединява целият поток от новини на български език, както и много на английски език в икономическата сфера. Дневно на портала се акумулират над 800 новини – на български, английски и руски език, което е уникално по обем съдържание и с над 120 източника.

 View Sofia e най-популярният портал за мода и лайфстайл в България.
View Sofia умее смислено, добре и с чувство за хумор да поднася огромен поток от модни и стил новини.
View Sofia се чете от българите в България и от българите в чужбина.
View Sofia работи за това нещата, сътворени тук, да са еднакво добри и дори по-добри от нещата, сътворени навън.
View Sofia би могла да продължи този списък, но всичко останало просто е на www.viewsofia.com.

Списание MD мебелен дизайн и интериор излиза без прекъсване от есента на 2005 г. За сравнително краткото време на своето съществуване то успя да наложи своя неповторим графичен стил и дизайн, а пълният текст на английски го прави четено и ценено не само у нас, но и по цял свят.

MD не само информира, но и формира интерес към истинските постижения в архитектурата и дизайна.

От 2013 г. MD е единственото българско списание, прието за член на престижната международна асоциация на специализираните издания в областта на мебелите и интериора IAFP.